Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Συμπαράσταση του Νικοπολίδη στο Μάρκο


Ο τραυματισμός του Μάρκο Πάντελιτς έχει συγκλονίσει πολύ κόσμο και ανάμεσα σ' αυτούς και τον Αντώνη Νικοπολίδη. Δείτε το μήνυμα που έστειλε στον Σέρβο, ο παλαίμαχος πορτιέρο.
Μπορεί ο Αντώνης Νικοπολίδης να μην περνάει πλέον την καθημερινότητά του στου Ρέντη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει επικοινωνία και ότι έχει ξεχάσει τους φίλους που άφησε πίσω, η απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
Ένας από τους δεκάδες ανθρώπους που είχε καλές σχέσεις ο άλλοτε πορτιέρο του Ολυμπιακού (ήταν άλλωστε πάντα αγαπητός) είναι και ο Μάρκο Πάντελιτς, έστω κι αν η συνύπαρξή τους κράτησε μόλις μια σεζόν στο Λιμάνι.
Ο τραυματισμός και η ατυχία του Σέρβου επιθετικού στην προπόνηση της Παρασκευής "άγγιξε" άπαντες στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, αλλά και τον Αντώνη Νικοπολίδη, που έσπευσε να στείλει μήνυμα συμπαράστασης μέσω του twitter του.
Άλλωστε ο έμπειρος πρώην τερματοφύλακας, τόσα χρόνια στα προπονητικά κέντρα και στα γήπεδα, ξέρει πολύ καλά πόσο άσχημο και δύσκολο είναι για έναν ποδοσφαιριστή να τραυματίζεται και πόσο πολύ ανάγκη έχει από στήριξη.
Νικοπολίδης:
Περαστικά Μάρκο να ειναι ο τελευταίος σοβαρός τραυματισμός και να γυρίσεις γρήγορα πίσω


www.sport24.gr